You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

До сезону відпусток у батьків та літніх канікул у дітей ми почали готуватися ще на початку весни.

На великих трасових АЗК запустили дитячі куточки. Для Buta-кафе було розроблено спеціальне дитяче меню – не тільки смачні, а й корисні страви. В асортименті магазину з'явилися додаткові позиції, які допоможуть зайняти дитину в дорозі: м'які іграшки, дитячі дорожні ігри, тематичні набори LEGO, за допомогою яких можна розігрувати реальні сценарії з життя або створювати фантастичні історії.

А у червні на київських АЗК SOCAR стартував не менш захоплюючий проект, який дозволить юним мандрівникам доторкнутися до світу Супергероїв. Турботливим батькам потрібно зробити три простих кроки: сфотографувати свою дитину біля Супергероя, викласти фото в соцмережі з хештегом #сокарсуперкідс або #socarsuperkids, показати фото касиру і отримати в подарунок унікальну маску.

Колекція з 5 різних масок Супергероїв – це можливість взяти участь у розіграші Головного призу – професійній фотосесії для всієї родини. І якщо ви згодні, ваше чадо також може стати обличчям дитячої рекламної кампанії SOCAR!

Відтепер можемо скромно заявити: мережа наших автозаправних комплексів – комфортне місце для всієї родини.

Хочете перевірити? Чекаємо Вас на наших АЗК цілодобово.

 

Місце, де зберігається додаткова інформація про Супергероїв, тут https://www.socar.family

Місце, куди можна приходити з питаннями і пропозиціями – на офіційних сторінках SOCAR ву Фейсбуці та Інстаграмм.

 

До зустрічі! Як це здорово – бути Супергероєм!