You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

АЗК SOCAR вдягаються у святкове вбрання, адже ми готуємося до масштабної події – Гранатових тижнів, і приготували з цього приводу багато цікавого для Вас.

А ви знаєте, що це за свято?

Азербайджан єдина країна у світі, де ростуть одразу всі види гранату. Саме тому з давніх-давен його називають королем фруктів. Кожного року під яскравим листопадовим сонцем у Країні Вогнів на честь фруктового короля проводяться народні святкування.
До речі, вам відомо, що гранат – це ягода? 

Але у Азербайджані гранат люблять не тільки за його культурне значення, а й за користь, яку він приносить для здоров'я. Тому впродовж двох тижнів на АЗК SOCAR Гості зможуть поласувати святковим меню, яке включатиме гранатові салати, фреші, глінтвейн та, власне, самі гранати привезені із Азербайджану.

Також у зоні Buta cafe буде представлено експозицію у мініатюрі, присвячену плодам гранату в живописі майстрів Азербайджану. А на публічних сторінках SOCAR у соціальних мережах Facebook та Instagram серед користувачів буде розіграно безліч корисних та смачних призів.

Тому, якщо Ви ще не долучилися до нашого свята, традиційно чекаємо Вас на SOCAR! 


*Дні гранату будуть проходити у період з 26.10.2018 по 07.11.2018