You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У грудні минулого року в мережі АЗС SOCAR закликали клієнтів і співробітників купувати різнокольорові новорічні зірочки. Так стартувала спільна з благодійним фондом «Серце на долоні» акція зі збору коштів на придбання мобільної рентгенівської системи для дитячого відділення інтенсивної терапії «Київського Інституту серця».

Акція тривала півтора місяця. Кожна зірочка коштувала всього 10 грн, але могла подарувати величезний шанс на порятунок важкохворих малюків.

Спасибі всім небайдужим клієнтам і співробітникам, завдяки яким вдалося зібрати понад 200 тис.гривень. Це не вся сума, яка потрібна для покупки устаткування, але ще один крок на шляху до вирішення даної проблеми. А подібні проекти – відмінний приклад того, як спільними зусиллями можна зробити цей світ трішки кращим!