You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Як бізнес може допомогти молоді у виборі свого покликання добре знають організатори соціального проекту «Квиток до успіху» у Львові. Влаштувати екскурсію підприємством і дати можливість поспілкуватися з його працівниками – ось дієвий спосіб, який допомагає підліткам зрозуміти себе, свої цілі та уподобання в майбутній професії.

Для сучасної людини вже недостатньо отримувати гроші за роботу не по душі. Сьогодні люди прагнуть до «морального» доходу, а не тільки до матеріального. Вони шукають роботу, яка їм цікава, захоплююча, значуща. Прагнуть знайти роботу, яку вони будуть «закохані».

Саме на таких співробітників, які визначають для себе роботу як покликання, будується вся життєдіяльність SOCAR. Компанія прагне приймати на роботу співробітників, дійсно натхнених своєю спеціальністю, а, тому активно сприяє профорієнтації підлітків, щоб допомогти їм знайти себе у професійному плані і визначитися у виборі майбутньої професії.

У результаті за ініціативи соціального проекту «Квиток до успіху» 22 підлітка віком 14-17 років побували на екскурсії на автозаправному комплексі SOCAR у Львові. Екскурсія складалася з двох частин: поїздки на автозаправний комплекс у с. Сокільники та візиту в офіс компанії у місті Лева.

Під час екскурсії підлітків супроводжувала Ольга Добровольська, начальник відділу персоналу SOCAR у Львівському регіоні. На початку зустрічі вона в цікавій формі познайомила підлітків як з світовою історією автозаправок, так і з місцем у ній Державної нафтової компанії Азербайджану (абревіатура SOCAR).

Начальник відділу персоналу SOCAR у Львівському регіоні звернула увагу підлітків на розвиток АЗС в цілому, на те, як сьогодні автозаправки перестали бути пунктом придбання пального і стали платформою для дозвілля, бізнес-зустрічей, арт-проектів та екологічних ініціатив.

На одній із найбільш просторих АЗК SOCAR у Львівському регіоні в с. Сокільники підлітків зустрів начальник автозаправки Андрій Таловер. Він провів їм півторагодинну екскурсію територією, а головне показав життя автозаправки «за лаштунками».

Розповів він підліткам і про особливості роботи працівників, з яких починається АЗС, – молодших операторів або як їх ще називають пістолетчиків, адже вони по суті є першими з ким відвідувачі зустрічаються і спілкуються на АЗК.

Начальник АЗК роз'яснив підліткам, чому автозаправка є об'єктом підвищеної небезпеки, яких правил поведінки на ньому суворо дотримується персонал і яка складна технологічна робота, що вимагає якісної освіти, здійснюється «за кадром».

Візит в регіональний офіс SOCAR у Львові дав підліткам можливість побачити іншу сторону роботи компанії, що суттєво відрізняється від виду роботи на АЗК. Тут хлопці ознайомилися з адміністративною, аналітичною, юридичною, логістичною, статистичною роботою співробітників і безпосередньо поставили їм свої запитання.