You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Плануючи поїздку власним містом або подорож Україною на мапі Ви знайдете інноваційні автозаправні комплекси SOCAR. На них Ви завжди зможете заправити своє авто високоякісним фірмовим пальним NANO, скористатися послугами мийки, шиномонтажу та  при цьому здійснити оплату безготівково за допомогою паливної карти або бланків-дозволу.

Товариство з обмеженою відповідальністю «С КАРД СЕРВІС» є офіційним партнером Компанії «SOCAR ENERGY UKRAINE», ексклюзивно реалізовуючи власні паливні карти «sCard» та бланки-дозволу на пальне. З повагою до інтересів своїх діючих та майбутніх Клієнтів, наша Компанія пропонує відвідати веб-сайт www.scard.ua, який пропонує скористатися зручним і надійним сервісом з придбання паливних карт та бланків-дозволу.

Зручними функціями сайту є:

Особистий кабінет з можливістю On-line замовлення паливних карт, бланків-дозволу та перерахування коштів на особистий рахунок.

Особистий кабінет з можливістю On-line контролю балансу рахунку, налаштування та перегляду параметрів паливних карт (доступні види палива, ліміти, термін дії, детальний звіт по транзакціям, тощо) доступ до якого надано лише Клієнту та надійно захищений паролем. Блокування паливних карток у випадку форс-мажорної ситуації (втрати або звільнення співробітника Компанії - користувача карти) для збереження наявних коштів на рахунку Клієнта.
Мапа автозаправних комплексів SOCAR, а також завантаження мережі АЗК по паливним картам та бланкам-дозволу.

Адреси та контакти універсальних центрів з продажу паливних карт та бланків- дозволу по всій території Україні, а саме: Київ, Одеса, Львів, Харків, Миколаїв, Черкаси та Рівне.

Перелік марок фірмового високоякісного пального, яке реалізується на АЗК SOCAR, а також асортимент наших послуг.

Диференційована можливість замовити паливні карти та бланки-дозволу приватними Клієнтами або для виробничих потреб підприємств.

Функція перерахування коштів з банківської карти на баланс паливної карти та оплати бланків-дозволу  зафіксувавши ціни на 60 календарних днів.
Залишити Ваші контактні дані для подальшої взаємодії з менеджером Компанії, який в будь-який час проконсультує та допоможе вирішити питання з придбання або використання паливної карти або бланку-дозволу.

Формування необхідного пакету первинних бухгалтерських документів.

Впроваджуючи інноваційні технології, ТОВ «С КАРД СЕРВІС» докладає максимальних зусиль для задоволення споживчих потреб та високоякісного обслуговування Клієнтів на автозаправних комплексах SOCAR та компаній-партнерів.

Наші Клієнти завжди можуть отримати консультацію висококваліфікованих менеджерів в універсальних центрах обслуговування ТОВ «С КАРД СЕРВІС» та за допомогою цілодобової гарячої лінії 0 800 50 85 85.