You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Компанія SOCAR в травні 2020 року підтримала ініціативу місії ЄС і Національної поліції України щодо популяризації використання ременів безпеки на задньому сидінні авто.

На АЗК SOCAR транслювали анімаційні ролики, а також роздавали інформаційні буклети які нагадували про важливість дотримання правил безпеки усіма учасниками дорожнього руху. Використання ременів безпеки на задньому сидінні автомобіля — одне з таких правил.

Згідно з офіційною статистикою, у 2020 році в Україні відбулося понад 168 тис. ДТП. Це на 4,6% більше, ніж в 2019 році. Загинуло понад 3,5 тисяч людей.

«На жаль, в Україні ще багато водіїв і пасажирів, які не користуються ременями безпеки під час поїздок. Тому ми змушені продовжувати розвіювати міфи про те, що ремені безпеки — неефективні і можуть нібито перешкодити покинути салон машини під час аварії. Віримо, що інформаційна кампанія «Пристібайся – не жахайся!» допоможе зберегти здоров'я і врятувати життя людей», - розповів Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту Патрульній поліції.