You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У листопаді в мережі АЗК SOCAR стартував довготривалий благодійний проект «Ефект метелика».

Відтепер, купуючи на автозаправній станції паливо або продукти харчування. Гості також можуть придбати яскраві благодійні листівки, кошти від продажу яких підуть на лікування дітей з важкими захворюваннями. На зворотному боці листівки можна написати теплі слова, адресовані рідним, друзям, колегам і, таким чином, продовжити ланцюжок добрих справ.

Проект безстроковий і буде проходити в кілька етапів. Щоб бути впевненими в тому, що пожертвування наших Гостей і Працівників підуть тільки на благі справи, було прийнято рішення перераховувати кошти від продажу тих чи інших товарів на рахунок власного Благодійного фонду «Сокар-благо».

Генеральний директор SOCAR Energy Ukraine Єльчін Мамєдов зазначив:
«Напередодні новорічних і різдвяних свят SOCAR постійно підтримував ті чи інші благодійні ініціативи. Ми знаємо, що наші Гості поділяють цінності компанії і готові надавати допомогу тим, хто її потребує саме зараз. Тому ми вирішили зробити цей процес постійним. За 8 років на ринку України SOCAR заробив великий кредит довіри як у клієнтів, так і у партнерів. Ми хочемо, щоб ця довіра працювала в ім'я Добра.»