You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Продовжуючи ребрендинг всіх підприємств SOCAR в Азербайджані та за його межами, компанія запускає в Україні автозаправні комплекси з новим логотипом. В оновленому варіанті логотипу тепер присутній символ вогню, який посідає важливе місце в азербайджанській культурі, а кольори лого повторюють кольори Державного прапора Азербайджану і презентують країну на міжнародній арені.

В Україні перший АЗК з новим логотипом SOCAR запустив в Одесі. Він став 14-м автозаправним комплексом SOCAR в Одеському регіоні та 51-м в Україні.

Автозаправний комплекс розташувався у великому промисловому мікрорайоні Одеси Пересипь, де знаходяться заводи, фабрики, автопарки і склади різних підприємств. Таке розташування обумовлює високу відвідуваність АЗК, який приймає автомобілі, що прямують у великий спальний район Одеси пос. Котовського та в м. Миколаїв.

На цьому АЗК, площа якого 1074 м², для видачі пального клієнтам встановлено вісім паливо-роздавальних колонок. Одночасно тут можуть заправлятися пальним шістнадцять автівок. На АЗК реалізуються п'ять видів нафтопродуктів – бензини А-92, А-95, покращений бензин А-95 Nano, дизельне пальне Nano і Nano Extro.

Даний автозаправний комплекс проектувався і будувався з урахуванням його вузлового розташування. На ньому для зручності гостей завжди доступні: безкоштовні підкачка шин і долив води в бачок склоомивача, автомийка, wi-fi, підзарядка мобільних телефонів, бізнес-куток, WC для людей з обмеженими фізичними можливостями, пеленальні столики для немовлят.

Традиційно на автозаправному комплексі працює Buta cafe і просторий магазин з розширеним асортиментом супутніх товарів.

До оплати приймаються готівкові гроші, банківські та паливні картки, а також бонусні карти level.