You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Керівник управління правового забезпечення SOCAR Михайло Третьяков визнаний кращим юристом зовнішньоекономічної діяльності в Best Legal Departments – 2017.

Юристи управління правового забезпечення SOCAR увійшли до рейтингу Best Legal Departments – 2017 (або «50 кращих юридичних департаментів України»), який щороку проводить провідне профільне видання «Юридична Практика».

Зокрема, керівник управління правового забезпечення SOCAR Михайло Третьяков визнаний кращим юристом зовнішньоекономічної діяльності. Крім того, юристи SOCAR увійшли до трійки лідерів у номінаціях: кращий юридичний департамент у енергетичній галузі, кращий керівник юридичного департаменту та кращий юрист з податкового права України. 

В рейтингу Best Legal Departments – 2017 беруть участь юридичні департаменти українських компаній, нагороди вручаються в 17 номінаціях.

Керівник управління правового забезпечення SOCAR Михайло Третьяков зазначив:

«Я та мої колеги вдячні професійному співтовариству за таку оцінку нашої роботи. Участь у таких рейтингах, як Best Legal Departments – 2017, дає змогу тримати стандарти на високому рівні та розвивати кращі практики. Крім того, для нас важливо, працюючи в висококонкурентному середовищі, яким є паливно-енергетичний ринок сьогодні, вибудовувати свою роботу виключно в рамках правого поля та відповідно до корпоративних стандартів і принципів державної азербайджанської нафтової компанії.»