You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

У неділю 8 жовтня команда SOCAR взяла участь у восьмому Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. 18 наших колег були серед 10 тисяч учасників із 52 країн, адже цьогорічний марафон став наймасштабнішим спортивним змаганням, яке будь-коли бачив Київ.

Команда SOCAR взяла участь у кількох забігах. Наші колеги подолали дистанції у 5, 10 км та півмарафон (21.0975 км). Павло Круговий, Олексій Бокатов, Денис Антоненко й Олексій Колесник взяли участь в естафеті. Показавши результат на рівні професійного, вони зайняли 18 місце серед 186 команд.

Радість участі в змаганні з нашими бігунами розділили колеги, що прийшли їх підтримати, і їхні родини. Це був шалений драйв, а наша команда отримала неймовірне задоволення від бігу та своїх результатів. Утім, судячи з емоцій на фініші й у фотозонах, це тільки початок спортивних досягнень SOCAR.