You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Сьогодні відзначається 23-я річниця однієї з найстрашніших трагедій, які спіткали азербайджанський народ у ХХ столітті. Події цього дня у 1992 р. в місті Ходжали в Нагірному Карабаху (Азербайджан) увійшли в новітню історію як Ходжалинська трагедія.

У день скорботної дати в Україні на всіх АЗК азербайджанського бренду SOCAR на моніторах, встановлених у приміщеннях, демонструється відео, щонагадує про Ходжалинску трагедію. Також роздаються газети і брошури, де розповідаються деталі цього нагірно-карабаського конфлікту. Персонал АЗК також вдягнений відповідним чином, аби привертати увагу гостей АЗК до теми дня, – на одязі у співробітників АЗС прикріплені чорні стрічки з написом «Справедливість Ходжалам».

Напередодні річниці Ходжалинської трагедії Представництво SOCAR в Україні спільно з Посольством Азербайджану в Україні в рамках громадської кампанії «Справедливість по Ходжали» 24 лютого 2015 р. провели концерт-реквієм, присвячений пам'яті загиблих у Ходжалинській трагедії в Азербайджані в 1992 р., чим привернули додаткову увагу української громадськості до теми злочинів проти людства та надання політико-правової оцінки Ходжалинській події.