You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

Аби автомобіль був завжди у справному стані необхідно не лише вчасно проводити технічне обслуговування, але й не нехтувати таким фактором як чистота його найменш захищених від корозії деталей. Чому важливо стежити за чистотою не тільки кузова та вікон автомобіля, а й за найменш захищеними від корозії днищем і підвіскою автомобіля, відмінно знають на автомийці АЗК SOCAR. Тому тут рекомендують періодично здійснювати комплексну мийку автомобіля, мийку днища і мийку двигуна.

Комплексна мийка автомобіля – процедура, яку необхідно проводити хоча б два рази нарік, проте бажано набагато частіше. Пояснюється необхідність цього тим, що бруд, яка осідає на кузові, притягує до себе вологу, а значить, висихати кузов і елементи підвіски, вкриті вологим брудом, будуть набагато довше. А як відомо, підвищена вологість сама по собі призводить до появи процесу корозії і початку руйнування металу.

Мийка днища автомобіля – процедура, яка є обов'язковою два рази в рік у зв'язку з кліматичними умовами. Наприкінці осені днище необхідно вимити від бруду, а ось на початку весни таку ж процедуру потрібно виконати для видалення з днища автомобіля значного шару бруду, що накопичився після зими та містить різні компоненти: пісок, глину, землю, сіль. Якщо цього не зробити, то сіль буде роз'їдати фарбу сильніше за корозію.

Як видно, від бруду, піску та солі найбільше страждають днище і елементи підвіски, до того ж вони впливають і на сам кузов і лакофарбове покриття. Щоб цього уникнути цихнеприємностейі не витрачати кошти і час на відновлення авто, варто лише час від часу мити днище машини.

Не менш важливо мити двигун автомобіля. Видалення слідів масла і нафтопродуктів, кіптяви, нагару, солі, дорожнього бруду і пилу, бітуму, смол створює захисне покриття двигуна, що запобігає його подальшому забрудненню.

Перелік АЗК SOCAR, на яких надаються послуги автомийки:

м. Київ, бул. Дружби Народів, 35
м. Київ, вул. Героїв Космосу, 9
Львівська область, с. Сокільники
Миколаївська область, м. Миколаїв, просп. Жовтневий, 189/5
Одеська область, м. Одеса, вул. Люстдорфська дорога, 11-а
Полтавська область, м. Кременчук, пр-т 50-ти річчя Жовтня, 14-б
Черкаська область, м. Черкаси, вул. Ільїна, 226/1