You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

В мережі АЗК SOCAR почались продажі унікального видання – книги «Дітям про Баку».

В історії сучасного Азербайджану це перша, барвисто ілюстрована енциклопедія про столицю Країни Вогнів для дітей, причому відразу на трьох мовах – азербайджанською, російською та англійською. У ній зібрані найцікавіші та яскраві факти про Баку, а також про людей, які відіграли значну роль в житті країни. І все це в легкому, доступному стилі, щоб зацікавити маленьких читачів.

Баку – одне з найкрасивіших міст Закавказзя. Минуле і сучасність злилися тут в єдине ціле. Особливо дивують туристів вузькі колоритні вулички Старого міста поруч з футуристичними будівлями. Столицю Азербайджану називають другим Дубаєм, а також містом Східної казки.

Переконатися в цьому ви можете самі, придбавши екземпляр книги на будь-який з АЗС SOCAR. Автор книги – Бахрам Аріф огли Багірзаде- азербайджанський актор, режисер, ведучий, учасник команди КВН «Хлопці з Баку». В Україні книга була видана за сприяння та фінансової підтримки Групи компаній «SOCAR Україна».