You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

22 квітня любителі бігу з усього світу заполонили вулиці української столиці, аби долучитися до щорічного Київського півмарафону – 8th Kyiv Half Marathon. Команда SOCAR також вийшла на старт, щоб разом з 11 000 учасників подолати дистанції у 2 та 5 км.

Колом вздовж Дніпра підтримати бігунів вийшли тисячі киян, серед яких були і сім’ї та друзі наших сокарівців. А зіркові учасники події довели, що не обов’язково бути професійним атлетом, щоб подолати головну півмарафонську дистанцію. Так разом з нашими колегами свої кілометри долали телеведуча «1+1» Марічка Падалко та Єгор Соболєв, солістка гурту «А.Р.М.І.Я» Світлана Сафронова, Артем Гагарін та багато інших.

Подія видалася надзвичайно драйвовою. Дякуємо сокарівцям, які гідно представили компанію на спортивній події. А якщо вас серед них не було, то обов’язково готуйте кросівки до наступного півмарафону.