You need to enable js in your browser settings to properly display the site. Для корректного отображения сайта Вам необходимо включить js в настройках браузера. Для коректного відображення сайту Вам необхідно включити js в налаштуваннях браузера.

За два місяці 25 000 Гостей SOCAR разом здійснили справжній «Ефект метелика» та зібрали 500 000 гривень на лікування хворих дітей.

Підводячи підсумки нашої Благодійної Акції, хочеться подякувати кожному, хто прийняв у ній участь та допоміг зібрати кошти для порятунку дитячого життя та здоров’я.

Окремо дякуємо Вам за проявлену довіру та хочемо запевнити, що зібрані кошти під час благодійних проектів у мережі АЗК SOCAR передаються тільки до перевірених благодійних фондів.

Вже цієї весни наш партнер у напрямку благодійності Асоціація CHILD.UA планує розпочати реалізацію проекту зі створення сенсорних кімнат для реабілітації дітей з інвалідністю, після чого ми обов’язково поділимося з Вами фотозвітом.

Нагадаємо, що в рамках цієї ж Благодійної Акції, ми попередньо зібрали кошти на лікування онкохворої 5-річної Єлизавети Поліщук, яка зараз проходить курс лікування за кордоном.

Дякуємо за Вашу доброту!