Смачна та корисна осінь на SOCAR

Осінь на SOCAR проходить смачно і корисно. 

Меню в BUTA cafe поповнилося рядом новинок, які не тільки дозволяють поласувати улюбленою випічкою, а і при цьому притримуватися принципів здорового харчування. 

Шеф-повар SOCAR розробив рецепт нового круасану з карамеллю і горіхами та пиріжок із вишневою начинкою з унікальним складом, який включає в себе пророслі зерна вівса, пшениці і кукурудзи. А ще ми додаємо горіхи і начинку тільки найвищого сорту, адже здоров’я та корисність страв для нас на першому місці. 

Але на цьому смачненьке на SOCAR не закінчується. Для порятунку від осінньої депресії в холодний період ми підготували для вас особливі чаї. З апельсином та м’ятою; з журавлиною та апельсином; з обліпихою та чебрецем, а також імбиром, лаймом і медом. Тож, жоден гурман не залишиться байдужим. 

Відчуйте смак осені на SOCAR! Чекаємо Вас за ласими новинками!